Παραλαβή Παραγγελιών και από το χώρο μας Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00
Δωρεάν μεταφορικά από 49€
Δωρεάν μεταφορικά από 49€

Safari Ltd Μινιατούρες Wild TOOB “Άγρια Ζώα” για 3+ ετών 695004

Προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι βαθιά στην καρδιά της ζούγκλας για να παρατηρήσετε μερικά από τα πιο εκπληκτικά ζώα που βρίσκονται στη φύση.

Το Wild Toob περιλαμβάνει καμηλοπάρδαλη, αρκούδα, τίγρη, καμήλα, λιοντάρι, κροκόδειλο, γορίλα, ιπποπόταμο, ρινόκερο, ζέβρα, πάνθηρα και έναν ελέφαντα.

Ιστορία: Γνωρίστε μερικά από τα πιο εμβληματικά άγρια ​​ζώα του κόσμου με το Wild Toob μας! Από τις καμήλες με δύο καμπούρες της Ασίας μέχρι τα λιοντάρια και τους γορίλες από την Αφρική, μέχρι τις αρκούδες της Βόρειας Αμερικής και τους Jaguar της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, αυτό το Toob αιχμαλωτίζει την ουσία και το μεγαλείο των άγριων ζώων με μερικά από τα περισσότερα στον κόσμο διάσημα, σημαντικά και όμορφα ζώα.

Χαρακτηριστικά: Μεμονωμένα ζωγραφισμένα στο χέρι και σχολαστικά κατασκευασμένα για άψογη ακρίβεια, αυτά τα ειδώλια είναι εξαιρετικά για ευφάνταστο παιχνίδι, εκπαιδευτικούς σκοπούς ή ως προσθήκες σε διόραμα ή συλλογή. Από την πειθήνια καμήλα μέχρι τον διαβόητο επιθετικό ιπποπόταμο, αυτός ο Toob αιχμαλωτίζει ζώα από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Αυτές οι μίνι φιγούρες κάνουν υπέροχα παιχνίδια Montessori για μαθήματα σχετικά με τον φυσικό κόσμο.

Μέγεθος: 3,8 εκ μήκος, 3,8 εκ πλάτος και 32εκ. ύψος και περιέχει 12 ειδώλια με ύψος από 3 έως 9 εκ.

Όλα τα προϊόντα μας είναι μη τοξικά και χωρίς BPA 12 τεμάχια ανά TOOB®. Τα περιεχόμενα δεν μπορούν να αγοραστούν μεμονωμένα.

14,99 

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ηλικία

3+ ετών, 4+ ετών, 5+ ετών, 6+ ετών, 7+ ετών, 8+ ετών, 9+ ετών, 12+ ετών

Κατασκευαστής

Safari Ltd

Τύπος

Βιολογία, Ζωολογία, Φιγούρες – Μινιατούρες, Οικολογία – Περιβάλλον

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top